Recapte d'Aliments a Vilanova i la Geltrú

2014-06-06 15:00
Aquest serà ja el tercer recapte que organitza la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú a una vintena d'establiments de la ciutat. Els aliments recollits es distribuiran entre d'altres al Banc de Queviures de Càritas Interparroquial de Vilanova i a la Mensa del Cor. [Més]

Musical " Recorda Qui Ets"

2014-05-17 19:00
El musical, organitzat per l'escola i conservatori municipal de música de Vilanova i la Geltrú, destinarà part de la recaptació per les entrades al projecte la Mensa del Cor, de Càritas de Vilanova, que permet cobrir menús escolars infantils, de famílies amb manca de recursos. [Més]

Acompanyar des d'una mirada diferent

2014-05-17 10:00
Formació adreçada a voluntaris de Càritas que participen en projectes d'inclusió de persones sense llar o en risc d'exclusió social a causa de la precarietat del seu habitatge [Més]

Pà amb Oli solidari a Molins de Rei

2014-05-23 21:00
"CAP NEN SENSE UN SOMRIURE"

El sopar de Pà amb Oli solidari d'aquest any que organitza Càritas de Molins de Rei, serà en benefici d'aquest projecte de la ONG "REIR-Recursos Educatius per la Infància en Risc" de Granollers. [Més]
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | + INFO