Trobada a Gelida, Si cuides el Planeta combats la Pobresa

2017-10-03 19:30
Trobada, en el marc de la campanya "Si Cuides el planeta combats la Pobresa". Comptarà amb la presència del pare Josep Massana (Caputxí), que parlarà de la relació entre medi ambient i l'encíclica Laudato Si.


Dia: 3 d'octubre del 2017
Hora: 19:30h
Lloc: L'Olivera ( C/ Circumval·lació 5, Gelida)

Càritas, Justícia i Pau i Mans Unides proposem fer una celebració comunitària, a cada parròquia/ciutat, al voltant del dia 4 d’octubre, festivitat de Sant Francesc d’Assis, personatge que inspira la encíclica “Laudato Si” del Papa Francesc.

Aquestes entitats, amb presència a la Diòcesi, convoquem a les comunitats parroquials i a les persones i grups que les formen, a una trobada/celebració per compartir una reflexió i pregària a favor de la cura del planeta i de la conversió personal i comunitària cap a una nova manera de viure. Volem compartir la necessitat d’entendre que les persones i el medi natural som part d’un tot, obra de Déu, que es malmet acceleradament i que els més perjudicats en són directament sempre les persones que viuen en els entorns més desafavorits del planeta, però també nosaltres i el nostre entorn més proper.

No s'accepten més comentaris
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | + INFO